Majice

Ko tvoj pogled objame v soncu obsijan cvetoč travnik in se zlije s  cvetlicami in travami, ki plešejo v vetru, tvoje srce napolni žar lepote in polnosti. Tvoje oči zasijejo, poteze na obrazu se zmehčajo, na tvojem obrazu se zbudi nasmeh. Takšen trenutek miru in topline tvoje srce poveže s srcem sveta in preplavi te čarobnost.

Prav takšna čarovnija se zgodi, ko opazuješ mil obraz svojega otroka medtem ko spi. Ali pa ponoči v tišini opazuješ zvezdnato nebo, poslušaš svojo najljubšo glasbo,… se spomniš tega občutka, ko ti zažari srce? Zgodi se tudi, ko srečaš pristnega človeka, nekoga, ki sije svojo notranjo lepoto. Tak človek je lep, ne glede na to, kako izgleda na zunaj. Notranja lepota ima to moč, da naredi lepo vse na kar sije.

Kako zbuditi to lepoto v sebi?

Narava nam pri tem zelo pomaga s svojimi mogočnimi predstavami sončnih zahodov in ostalih razgledov, čudovitimi manifestacijami cvetov in ostalih bitji. Ko si pozoren-a na lepoto, jo lahko doživljaš povsod. Lepota, ki jo opaziš okrog sebe, zaneti iskro notranje lepote, ki zasije iz tebe.

Seveda pa najbrž ni človeka, ki neprestano sije svojo notranjo lepoto navzen. Večkrat nas objamejo drugačni občutki. Skrbi, žalost, stres, in ostale temne in težke energije, v katerih pozabimo, da lepota obstaja. V takšnih trenutkih nas lahko hitro povzdigne in nam da upanje nekaj lepega, kar opazimo v naši okolici. Zakaj ne bi nekaj lepega nosili kar na sebi, za opomnik in tudi zato, da s tem počastimo lepoto samo.

Jaz se v mandala majčki počutim lepo. Na sebi imam portal, neverjeno lep cvet, ki plamti iskro v meni. Poznaš občutek, ko se oblečeš v posebna, zate skoraj obredna oblačila? Kako drugače se počutiš. Bolj povezan-a s sabo, bolj pristno, saj je takšno oblačilo nekaj, kar je tebi zares všeč in zato izraža tebe.

Seveda so pomembni tudi materiali. Zato sem za mandala majčke izbrala najboljši material in sicer organski bio bombaž, da je tudi občutek na koži tisti pravi. Želim, da mandala majčke skozi sebe prevajajo res prijetno in čisto energijo, zato sem bila pozorna tudi na to, da so fair trade, kar pomeni, da so ljudje, ki so jih izdelovali, bili tudi primerno plačani za svoje delo.

Ženske majčke so na voljo v beli, temno modri in črni barvi ter v velikostih s, m in l.
Cena: 35 eur

Mandale so na voljo tudi na majicah za moške. Za več info in naročilo mi napiši sporočilo.