Nadaljevalna delavnica risanja mandal

Ta tečaj pa nas že popelje bolj v globine ustvarjanja in odkrivanja povezanosti nas samih z mandalo, ki jo ustvarjamo. Namenjen je vsem, ki ste se že udeležili katere od mojih delavnic oz ste že ustvarili kakšno mandalo.

Slikamo na okrogla platna premer 50 cm. Posvečamo se bolj kompleksnim vzorčkom in prelivanjem barv. Delo poteka bolj individualno.

 

Vsakemu udeležencu posebej pomagam, da svoje želje prenese na platno tako kar se tiče tehnike, kot tudi pomagam pri osebnem ustvarjalnem procesu vsakega od vas, ki se ob tem odvija. Na tej stopnji namreč že lahko opazujemo in ozaveščamo podzavestne vzorce, ki jih ponavljamo tako pri ustvarjanju na platno kot v živjenju, saj je proces zelo podoben.

 

V mandalo vtkemo željene namene, molitve in tako vaša mandala  postane vaša podpora na področju, kjer jo potrebujete oz si jo želite. Ustvarjanje na tem tečaju poteka ob mirni glasbi in v sproščenem vzdušju, je bolj meditativne narave, da se lahko poglobimo v svoje globine.

 

Tečaj  poteka v 4 sobotnih srečanjih, da lahko v miru ustvarite vsak svojo mandalo. Če pa še vseeno komu zmanjka časa, ima možnost, da jo dokonča na katerikoli drugi moji delavnici.

Kdaj bo naslednja delavnica?

Za točen spored delavnic mi pišite na info@tanjaprezelj.com ali me kontaktirajte preko obrazca.