Poletje se že končuje, jaz pa sem šele zdaj našla čas za svoj prvi blog :). S svojimi slikami in mandalami sem sodelovala na kar nekaj dogodkih, med drugim na Cacao dance & art with Mose, na festivalu Floating Castle, prihodnji teden pa si nekaj mandal in slik lahko ogledate v živo tudi v galeriji na Drops festivalu blizu Kranja.

Na pravljičnem kakavovem plesu z Moseom pa so nastale tudi čudovite fotke novih mandala majic, ki jih je s svojim čarobnim očesom ujela Teja Blatnik.

 

Zelo kmalu jih boste lahko naročili preko spletne strani (po e-mailu), že zdaj pa so objavljene in se jih da naročiti na mojem fb profilu, v albumu Mandala majčke:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10224917487217050&type=3

Izbirate lahko med tremi designi oz. mandalami in sicer Divine Feminine, Meadow in Sacred Space.

Ženske majice so na voljo v beli, temno modri in črni barvi, moške pa zaenkrat v rjavi in črni. Velikosti od s do xl.

Ker sta mi material in izdelava zelo pomembna se izbrala majice iz bio organskega bombaža, z oznako fair trade.

Fotoshooting je nastal zelo spontano in malo prepozno smo se spomnile, da rabimo tudi moškega modela. Na pomoč nam je priskočil Mario s svojo majico Sacred Space, ki ga je Teja nekaj dni kasneje ujela na Universal Campu:).

Takole:). Na koncu svoje prve objave bi vas rada povabila še na dogodke, ki se jih jaz res srčno veselim. K nam prihaja Walter, potomec Majev. Povabila ga je Špela, ki se je pri njem učila. Kopiram njeno povabilo:

“Moj učitelj Walter, potomec majevskih prednikov, spiritualni vodnik ter izjemen varuh kakava prihaja v našo deželo.
V Sloveniji bomo gostili 5 obredov in dva vikend oddiha, kjer se bomo pobližje spoznavali s čudovitimi tradicijami, ki že več tisoč let živijo na območju današnje Gvatemale in Mehike.
Na obredih se bomo tudi povezali z majevskim koledarjem, to nadnaravno inteligenco, ki nas je prestrašila, da bo leta 2012 konec sveta. SE SPOMNITE?
No, ta pomota se je zgodila predvsem zaradi dejstva, da smo koledar narobe interpretirali. Leta 2012 se je pravzaprav začela nova doba ?✨
Pridružite se nam in izvedeli boste več o samem delovanju sveta, časa ter energije glede na majevsko interpretacijo.
Seveda bomo pili obredni kakav, si dopustili odpreti srce, se povezali s skupnostjo, naravo in s štirimi elementi, predvsem z ognjem.
Ogenj je element, ki nam omogoča transformacijo (čustev, travm, vedenj, energij, duhov…) in nam pomaga za seboj pustiti stvari, od katerih bi se radi poslovili, hkrati pa v nas vzbuja strast in inspiracijo do sebe ter življenja na sploh.
Cacao Familia kmalu prihaja v Slovenijo.
Vse to počnemo, ker smo tekom procesa izkusili res veliko ljubezni in soul povezave.
Za vse izkušnje smo globoko hvaležni, zato čutimo, da moramo to deliti. Kakav je prišel do nas ter nas poizval, da ga delimo dalje, tokrat z domovino Slovenijo.
Ta izmenjava gre iz naših src v vaša, saj je čas, da si kot posamezniki naklonimo ljubezen in vsaj malo nahranimo svojo dušo s tem, ko ob družbi prelepih bitij in elementov pogledamo vase, v svoje srce.
PRIJAVE: goodvibes@solspel.com
Več info o dogodkih: https://www.solspel.com/events/
Tako, naslednjič vam predstavim slike in mandale, ki so nastale v tem času, datume delavnic in še kaj :). Uživajte v poletju in upam, da se srečamo na katerem od dogodkov z Walterjem in Špelo.

 

Related posts